info@knipknapper.nl

HOME

PRIJSLIJST


 


 

ERVAREN KAPPER/KAPSTER GEZOCHT

 

Wij, de KnipKnapper in Bergen N-H, zijn opzoek naar een spontane allround kapper/kapster die ons komt helpen in de salon. Binnen ons kleine en hechte team is er een plek vrij, uren en dagen in overleg. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder.

De salon

Je komt te werken in een knusse maar moderne salon die van alle gemakken is voorzien. We werken zowel met afspraak als met binnenloop. Het is voor ons belangrijk dat de klant de tijd en aandacht krijgen als ze bij ons langskomen; naar de kapper gaan is niet alleen je haar laten doen. Sinds vorig jaar zijn wij een ambassadeurs salon van Keune geworden wat zowel voor de klant als voor ons als personeel veel voordelen opbrengt. Zo krijgen we vanuit Keune extra ondersteuning en uiteraard cursussen om het niveau hoog te houden.

We hebben een klein team en zoeken daarom een echte teamspeler. Nou hoor ik je al denken; wat is voor jullie een teamspeler? Je collega’s en de sfeer in een team zorgen voor een groot deel van het werkplezier en daarom is het belangrijk dat je elke dag samen wat van maakt.

Uiteraard staat de klant centraal. Het is voor ons dan ook belangrijk dat we de tijd nemen voor de klant. Dat je goed luistert naar wat de klant daadwerkelijk wil en daar het beste advies in geeft.

Kun je geheel zelfstandig werken, maar wil je ook de nieuwste technieken bijleren via ons Keune ondersteuningsprogramma, solliciteer dan bij ons, ook als je maar één of twee dagen per week kunt werken.